Lable List macro not working properly

Hello,

 

i´m not sure why, but the macro lable list does not show proper results.

I have a confluence page with 34 pages in it. All 34 have individual lables and the main page has the macro lable list.

There is a huge index of all lables which is great, but not all of them work or show the page even though it has all the lables. 

 

For example if the name of a page is "Browser: Firefox or Chrome", the lables I chose are Browser, Firefox, Chrome. In the main page the 3 lables appear but none of them work, no page is shown as a link. 

 

In best case, maybe 1 of the 3 lables would actually work.

 

What could be the problem here?

 

Thanks!

1 answer

0 votes

Hey,

Could you try clearing the plugins cache by following steps in here How to clear Confluence plugins cache
If this does not help, could you try rebuilding the index from scratch by following in How to Rebuild the Content Indexes From Scratch on Confluence Server

 

 

Regards,

Igor

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Oct 11, 2018 in Confluence

What are your project planning tips?

Hello Community,  Jessica here from the Confluence product marketing team! Today I wanted to get your takes on project planning –– what works, what doesn’t, how do you know if you’re doing it r...

347 views 2 4
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you