Flash player only working when auto-play selected

Hi, 

 

I am trying to put a flash player in the page, the player works only if I check the "auto-play" if not, the video does not appear at all.... 

what should I do ? 

 

thank you

best regards

1 answer

0 vote

Hi Adrien,

It sounds like your Flash Player does load unless you allow it to. Since the auto-play would start the video immediately after accessing the page, it would trigger the flash to get activated.

Can you let me know which browser and O.S you're using? Also, can you confirm if it happens with any other browsers?

 

Eduardo

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jul 10, 2018 in Confluence

We want to see the templates you've created in Confluence!

Hi Community, Jessica here from the Confluence Product Marketing team!  July’s community challenge is all about sharing pictures  — and as an extension of our first post on what ...

982 views 23 13
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you