Edit screen is blank

Hey guys!

 

Whenever I edit any page, the edit area of the screen is blank (I still can see the controls for the editor, just no content), and I get this error in the console:

 

Bootstrap:initialise: No settings found. Has preInitialise been called?

 

I can get around this by clicking shift+edit, which pops the edit screen in a new window. Works, but very annoying.

 

I've tried the following:

-disabling all addons via safe mode

-firefox (initial tests were all on Chrome) to ensure no browser add-ons were hosing things up

 

My setup includes:

nginx+ssl forwarding to confluence on port 8443+ssl

scroll viewport for un-authenticated users

 

Any suggestions for how to get around this?

1 answer

OK, found my own error. JS failures in the global section can apparently blow up the edit, so clearing any custom JS helps. This includes updates to "shared" JS files (stuff hosted on jquery cdn, etc), so watch out for that.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Tuesday in Confluence

We want to see the templates you've created in Confluence!

Hi Community, Jessica here from the Confluence Product Marketing team!  July’s community challenge is all about sharing pictures  — and as an extension of our first post on what ...

387 views 17 9
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you