It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Content by label macro not working for certain labels Edited

I've got labels on all my help pages depending on the group they need to be in, then I have a selection of content by labels macros set up to make it easy to find all related pages.

In 90% of my macros I am seeing all the pages but for one page and the 3 labels on it don't show in the macro. If I select a different label it will show so I think it's the labels themselves. Also if I add my new labels to a different page they show in the macro so it must be the page (I think).

I have tried adding new labels, and removing all the existing ones and re-adding them, both to no avail.

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Fixed - through a process of elimination I found it was the help page so I made a new one which is now showing.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Posted in Confluence

Lessons and Learnings: Six Months of Working Remote [Discussion]

Hey there, folks! For most of us, the past six months- yes, you read that right- have been a journey. More people than ever before have pivoted to working remotely, and navigating being on-scre...

6,539 views 5 6
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you