Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,461,874
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Confluence link dialog hangs upon rendering breadcrumb

Hi

When I open the Link dialog (ctrl+k), search for a page and select an existing confluence page, the dialog hangs. It cannot render the breadcrumb. This is repeatable and occurs every time with certain pages, not with others. 

I cannot determine which pages produce the problem. First, I thought it was only pages with special characters in the title. But that is not the problem. Then I thought it was pages with restrictions. But also there, the pattern is not consistent.

There are no errors generated in the log and the browser devtools do not show any error.

I'm stuck and don't know where to look. 

I have one other strange behaviour since I upgraded to v7.13: every time I @mention someone Confluence adds a garbage character "Â" after the mention.  I have no other issues on the site. Maybe there's a clue?

Any idea where to look next?

Running Confluence v7.13.7 on a Windows VM with Postgres 9.6

Many thanks for a quick answer, since this is very annoying for our users.

 

1 answer

0 votes

Hi @Thomas Wohlwend ,

You could run the encoding test to make sure it's not a problem with that.

https://confluence.atlassian.com/doc/troubleshooting-character-encodings-167194.html

There was once an error in Confluence that the page titles were not saved correct in the database, the lower page title was not saved correct, which led to various problems. 

If you have access to the database, you could check that the lower page title looks correct. 

Hi @Bastian Stehmann 

I ran the character encoding test and everything looks okay, see screenshot below.

I do have access to the database. Would you kindly provide a query that I can run to get the lower page titles?

Many thanks for your help.

image.png

Hi @Thomas Wohlwend ,

I can't check the database currently, but I think it's the content table, you can check by content name, I think.

I should be able to check on Monday, if needed.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
SERVER
VERSION
7.13.7
TAGS

Atlassian Community Events