Confluence Images Missing / Not Displaying After Upgrade

We upgraded from Confluence v5.9.9 to v5.10.8 however now images are not displaying, eg:

  • images in existing pages
  • avatars / profile pictures

An image outline/box & a small black box with a white cross in it displays in place of the images. 

If I try to click on one of the images, the following displays:

  • Ouch! We can't load the image.
  • /download/attachments/52330596/date_01.jpg?version=1&modificationDate=1457497652860&api=v2

2 answers

I'm just guessing but maybe the attachment storage configuration changed as a result of the update.

At least that would be reasonable if your attachments are still safed on the file system of your confluence server,

If that's the case, you can easily fix this problem by moving the attachments to the configured attachment location or change the attachment storage configurations. (see here)

Yup, Marcel is right.  Your attachments have come disconnected from their pages because Confluence is looking for them in the wrong place.  Use the instructions he's provided to fix the issue.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Oct 24, 2018 in Confluence

Atlassian Research opportunity with Confluence templates

Do you use templates with Confluence? Take part in a remote 1-hr workshop. You'll receive USD $100 for your time!   We're looking for people to participate in a   remote 1-hr workshop...

1,101 views 17 14
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you