CQ installation problems - add-on says it's installed but it is not accessible.

Hi there

I'm trying to reinstall CQ after a full Confluence reinstall and am having trouble. The add-ons manager is telling me that it has been installed but the Get Started link is giving me a 404.

The installation recognises that there is an existing licence key so perhaps the process is different in this case?

Any help greatly appreciated.

Thanks,

Richard

2 answers

1 accepted

1 vote
Answer accepted

Hi, if I remember correctly the 404 it's because the Get Started link takes you to a documentation that it's no longer where it was.

The problem could be because you have to clear the plugin cache, try this:

https://confluence.atlassian.com/display/CONFKB/How+to+Clear+Confluence+Plugins+Cache

Thanks Ramiro, clearing the cache along with resolving some issues where questions had lost their authors has fixed the issue.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Mar 12, 2019 in Confluence

Confluence Admin Certification now $150 for Community Members

More and more people are building their careers with Atlassian, and we want you to be at the front of this wave! Important Dates Start the Certification Prep Course by 2 April 2019 Take your e...

1,499 views 4 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you