Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,293,569
Community Members
 
Community Events
165
Community Groups

Blog post thumbnails not showing up

Hi, I've been trying to create blog posts for one of our pages and have been having quite a bit of issue when it comes to thumbnails. Every time I try to attach an image into the blog post to use as a thumbnail it just shows up as a blank and empty white space when trying to view it from our space homepage. 

I've tried using many different sizes of images but I can never get one to consistently show up properly. Is there a certain size I should use or a setting that I need to enable? It's been a pretty constant issue that I'm hoping to get fixed soon. Thank you so much!

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
PREMIUM
PERMISSIONS LEVEL
Site Admin
TAGS
Community showcase
Published in Confluence

Confluence: Where work and wellness meet

Feeling overwhelmed by the demands of work and life? With a 25% increase in the prevalence of anxiety and depression worldwide during the pandemic, for most of us, it’s a resounding yes . 🙋‍♀️ ...

751 views 5 21
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you