Confluence atlas-package does not work as expected

We have a Confluence add on and we are facing problems with quick reload. atlas-package is supposed to do a quick-reload when the instance is already running. Whenever we try to do that, it keeps on doing quick reload several times as seen in the log and instance becomes really really slow to perform any action. As a result, we have to restart our instance altogether. We use standalone instance sometimes but it is not very helpful while debugging the code.

 

Also, several times we have seen that atlas-package will create another instance of confluence. So, we have to kill the PID and then restart the app.

 

Have you seen this issue and do you have any suggestions/information about this?

0 comments

Comment

Log in or Sign up to comment
Community showcase
Posted Feb 06, 2019 in Confluence

Try out the new editing experience

Hi team, I’m Avinoam, a product manager on Confluence Cloud, and today I’m really excited to let the Community know that all customers can now try out the new editing experience and see some of the ...

926 views 47 7
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you