Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,459,504
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Custom emoji creation not working

Edited

Hello,

I am trying to create a custom icon/emoji, but it doesn't appear the option.

When I open the emojis icon I can see the next:

aaa.png

I'm using Confluence Cloud.

Thanks for any help. 

1 answer

0 votes

Hi @Asier.Gomez , that is odd. I don't recall this being a permissions thing and I did not see any such configuration in my free instance. Mine looks like this...

97AFA5F3-C850-4091-A568-ACF12098994A.jpeg


A couple of next step ideas:

  • check with others to see if they are reproducing 
  • check a different browser
  • check a different space

mmm thanks! Looks like it works with my private account.

@Jack Brickey  We're seeing the same difference here as @Asier.Gomez did. I had created a number of custom emojis, and have been using them. Maybe a few days ago they were there. But today I see that the option to add custom emojis is not longer present in the emoji drop down. My custom emojis are gone.

Like Asier.Gomez likes this
Jack Brickey Community Leader Jun 15, 2022

@Christal Vandecar , I am not experiencing this. Thing I could suggest would be to reach out to Atlassian support directly.

I was having the same issue when trying to add emojis while editing the name of a page, but I was able to add the emoji successfully within the page edit view.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
STANDARD
TAGS

Atlassian Community Events