Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Pipeline Error - build.xml not exists

Hellos mates,

 

I'm trying to executing an Salesforce pipeline, but I'm getting "build.xml" does not exists.

error_01.png

The build.xml and folder exists on the branch:

error_02.png

 

I'm using docker:

error_03.png

I wonder what am I missing in this case.

 

Thanks in advance,

Agustín

1 answer

0 votes

Hello @agusayala,

Welcome to the Community!

It's hard to make any guesses here with that little details and given that you're using a custom private Docker image to run your pipeline, if I'm not mistaken.

The best thing I can suggest is to try running your Pipeline locally:  here's a guide on how to do that. The process described there is very close to what is actually happening when your pipeline is run by Bitbucket. I believe you'll find some kind of misconfiguration in your command.

Hope this helps. Let me know if you have any questions.

Cheers,
Daniil

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Bitbucket

Powering DevOps with Bitbucket Server & Data Center

Hi everyone, The Cloud team recently announced 12 new DevOps features that help developers ship better code, faster   ! While we’re all excited about the new improvements to Bitbucket ...

1,880 views 0 7
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you