Create
cancel
Showing results forย 
Search instead forย 
Did you mean:ย 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,641,229
Community Members
 
Community Events
196
Community Groups

Emojis in readme

Hello,

I want to display a "๐ŸŒฑ" readme.md.

Atlassian Bitbucket v7.6.1

I am very aware of the double colon shortcut (e.g. ":seedling:" for "๐ŸŒฑ") but I don't want to use this.

I am using utf8 file for READMEs and inside I just put a plain emoji.

When I open my README.md in raw inside bitbucket I see the "๐ŸŒฑ" but when it's displayed by BitBucket I see :

รฐลธล’ยฑ

 

There is some emojis that work. For example these ones are displayed as expected:

๐Ÿ“ฅ
๐ŸŒˆ
๐Ÿž

 

Is this normal ?

Regards

1 answer

0 votes
Rafael Parmigiani
Atlassian Team
Atlassian Team members are employees working across the company in a wide variety of roles.
Jul 18, 2022

Hi Theng,

I'm not sure whether you are still facing this problem, but what you have reported here was in fact a bug that affected multiple Bitbucket versions, including the one you were running at the time this question was posted.

Should you still be running on version 7.6.1 and as a future reference for others that might come across the same question, here is the original bug report:

BSERV-10663 - Unicode emojis are garbled in markdown rendered view

It's been fixed on version 7.12 ๐Ÿ˜€.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
AUG Leaders

Atlassian Community Events