Cant add add new Repo, getting "Request parameter repo_ids must not be empty" Edited

 

 

I try to add a new repo by

* Clicking (left menu) "Projects"--> my project

* [Add reposistory]-button, 

* Another (blue) [Add reposistory]-button

Getting a popup-with the error message

"Request parameter repo_ids must not be empty"

 

 

I have been able to add repos before without any wierd error messages

3 answers

1 accepted

Hi

I was referring to cloud version

I worked around the problem ny using the left (slide out) menu instead

Thanks!  That works for me as well.

I'm having the same issue with BitBucket in the Cloud.  Will report back if I get past it.

Hi

I'm having this problem too. How to solve?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jun 12, 2018 in Bitbucket

Do you use any Atlassian products for your personal projects?

After spinning my wheels trying to get organized enough to write a book for National Novel Writing Month (NaNoWriMo) I took my affinity for Atlassian products from my work life and decided to tr...

27,483 views 26 12
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you