Bamboo Fails to Continue Logging

I have a Windows Bamboo Elastic Agent and it fails to send logging messages back to the Bamboo server.

If I log into the elastic agent, I can see that it is continuing with the build but nothing is getting sent back to the server. What would be the reason for this? Is there anyway to debug this?

The elastic agent is running on a Large instance.

2 answers

1 accepted

0 votes
Accepted answer

How this should work: the log messages should be continuously streamed from the agent to the server.

I think it's best if you contacted support.

Thanks, Przemek. It seems to be working OKish now. If I see any more problems I support ticket it.

Aha, when the build process finishes the logs all come through in one block.

My builds are failing on Bamboo because I think it is killing the instance because it has no feedback over the logs.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Statuspage

Introducing Statuspage Getting Started guides! First up: What is Statuspage?

Over the next several weeks we'll be sharing some of our Getting Started guides here in the community. Throughout this series of posts, we'd love to hear from customers and non-customers ab...

239 views 4 1
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you