Cześć,
Jeżeli korzystasz z Atlassian Community, masz chwilę czasu i odrobinę chęci, napisz dwa zdania o sobie, co robisz na co dzień, jak długo korzystasz z produktów Atlassiana? Które z nich są Twoje ulubione? Cloud czy On-Prem? Jakie masz zainteresowania i co zachęciło Ciebie do zaglądania tutaj?
Dziękuję za pytanie @Mirek . Pracowałem z Atlassian Jira od wersji 3.x - zanim w produkcie pojawił się JQL :-) . Byłem najpierw DBA i administratorem i Jira u klienta korporacyjnego, następnie konsultantem u partnera premium ServiceRocket, a przez ostatnie 5 lat (prawie) w Atlassian - pisałem egzaminy certyfikacyjne. Uwielbiam wszystkie Jiry, Confluence i Trello. I mam szacunek do reszty. Urodziłem się w Warszawie i wyemigrowałem do Stanów Zjednoczonych w wieku 10 lat. Z góry przepraszam za błędy :-)
Ooo.. JQL to był przełom :) .. Super, że dołączyłaś do grupy @Joanna Thurmann i świetnie sobie radzisz odpisując po polsku :) Było bardzo mi miło również gdy mogłem poznać Ciebie osobiście. Mam nadzieję, że jeszcze będzie nie jedna okazja :)