Forums

Articles
Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Synchronizacja kalendarza w Trello z kalendarzem Google

Hanna Borowiak
I'm New Here
I'm New Here
Those new to the Atlassian Community have posted less than three times. Give them a warm welcome!
December 30, 2025

Mam problem z synchronizacją kalendarza stworzonego na tablicy w Trello z kalendarzem Google.

System podpowiada mi, że jest taka możliwość: 

Zrzut ekranu 2025-12-30 153001.png

W jakim miejscu w kalendarzu mam wstawić ten link?

Zależy mi aby w istniejącym już kalendarzu Google zapisywały się automatycznie daty, które wpiszę w kalendarzu na tablicy Trello.

pozdrawiam,

Hania

1 answer

0 votes
Oleksii Melnyk _MOY Apps_
Rising Star
Rising Star
Rising Stars are recognized for providing high-quality answers to other users. Rising Stars receive a certificate of achievement and are on the path to becoming Community Champions.
December 30, 2025

Witam @Hanna Borowiak ,

Aby zsynchronizować kalendarz z Trello z istniejącym kalendarzem Google:

1. Skopiuj link kalendarza z Trello (ten zaczynający się od https://trello.com/calendar/...).

2. Otwórz Google Calendar w przeglądarce.

3. Po lewej stronie, przy sekcji „Inne kalendarze”, kliknij „+”.

4. Wybierz „Z adresu URL”.

5. Wklej skopiowany link z Trello i kliknij „Dodaj kalendarz”.

How do I import my calendar into Google Calendar? | DJ Event Planner FAQ  System

Po tym kroku:

• daty (Due dates) z kart Trello będą automatycznie pojawiać się w Google Calendar,

• synchronizacja jest jednokierunkowa (Trello → Google),

• kalendarz doda się jako oddzielny kalendarz, ale możesz go wyświetlać razem z istniejącym.

Uwaga: aktualizacja w Google Calendar może mieć opóźnienie (czasem kilka godzin).

Hanna Borowiak
I'm New Here
I'm New Here
Those new to the Atlassian Community have posted less than three times. Give them a warm welcome!
January 1, 2026

Dziękuję za informacje.

A czy jest możliwość aby kalendarz Trello był aktualizowany z już istniejącym kalendarzem?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
PREMIUM
TAGS
AUG Leaders

Atlassian Community Events