Forums

Articles
Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Prosim za pojasnila pri nastavitvah ali prijavi v račun

Marusa Mohar
I'm New Here
I'm New Here
Those new to the Atlassian Community have posted less than three times. Give them a warm welcome!
April 14, 2026

Spoštovani, včeraj mi je ob prijavi v račun Trello napisalo, da za dostop potrebujem dovoljenje (čeprav sem ga od admina računa že imela) in ponudilo možnost, da oddam zahtevo za dostop. Ker sem dostop do zdaj imela, sem se najprej skušala v račun vpisati z dvema različnima email naslovoma (oba vezana na enega!) in pri obeh poskusih lahko adminu le oddala prošnjo za dostop. Ko mi je admin prošnje odobrila, ji je pokazalo dva nova člana v računu - kar pomeni, da sem bila z istim elektonskim naslovom v računu prijavljena kot 3 osebe! V kolikor smo katero od njih izbrisali, sem imela dostop do različnih kartic le delen. Kaj lahko tu storimo? - želimo eno osebo, ki lahko dostopa do vsega (kot smo prej že imeli). Prosim za pojasnila.

1 answer

0 votes
Theodoro Reato
Atlassian Team
Atlassian Team members are employees working across the company in a wide variety of roles.
April 15, 2026

Hi Marusa,

We'll need to discuss personal information, so I'm going to open a ticket. You'll receive an email shortly.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
TAGS
AUG Leaders

Atlassian Community Events