Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,365,294
Community Members
 
Community Events
168
Community Groups

v4.2.0 does not open repository setting

Edited

hello team:

     when i was click "Repository" -> "Repository Setting",  the main window is unavailable, and the settings window is not displayed.   push "esc" return main windows.  macbook pro m1 max 

Anyone know this issue? 

image.png

1 answer

0 votes

Hello, @maolee1983 

Thanks for contacting us and describing your issue. I just checked "Repository -> Repository Settings" window on two machines (m1 chip and intel chip) and unable to reproduce the same behaviour. Seems like we need to collect more information about this issue. 

There is a chance, that your issue could be related to some specific configuration of your repository. Could you please check if this issue is reproducible for other repositories too? Just try to add existing repository into Sourcetree and open it's settings. 

One more question. Do you remember when this issue appeared? Did it work for you in Sourcetree 4.1.9?

Thanks.

I have the same issue!

None of the Sourcetree dialog boxes open for me, the main Sourcetree window just darkens as is apparent in OP’s attached screen capture and then I have to force quit the app!

I’m on a MacBook Pro M1 running the latest Beta version of Ventura!

This started happening since I updated to to beta 6 of MacOS Ventura, updating Sourcetree from 4.1.9 to 4.2.0 did not resolve the issue!

Thanks for report and additional information.

Does it mean, that this issue is reproducible only on beta version of Ventura? Have you noticed the same behaviour on Monterey?

Anyway, we will check this on beta version of Ventura. Thanks.

This only happens on the beta 6 of Ventura (latest), all is functional on earlier betas of Ventura and Monterey!

Like Raman Sidarakin likes this

Thanks. We created task for analysis and will take a look on this.

I just updated to beta 7 of Ventura which was just released and can confirm that the issue is now resolved!

Like Raman Sidarakin likes this

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events