It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Submodule not showing up

Hello,

I recently added another submodule, but its' not showing up in the sourcetree tool.

temp.png

 

I checked the .gitmodules and .git/config files; both contain info about the new submodule.

.git\modules\Assets\Project\Resources shows folders and info for both the Entities submodule and the EntitiesV2 submodule.

I have tried closing and relauching Sourcetree.

I have already pushed the changes to .gitmodules.

Any help would be appreciated.
Thank you
Les

1 answer

I am still trying to figure this out.

Some new info; my online view of my gitlab repo (completely outside of Sourcetree) is not aware of this missing submodule.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Sourcetree

Sourcetree for Windows - CVE-2019-11582 - Remote Code Execution vulnerability

A vulnerability has been published today in regards to Sourcetree for Windows.  The goal of this article is to give you a summary of information we have gathered from Atlassian Community as a st...

4,902 views 0 12
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you