Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,367,534
Community Members
 
Community Events
168
Community Groups

Source tree won't start properly, something badly broken...

Source tree will open briefly, show some accounts (that are actually deleted online), and then stop working completely. No crash or error message on the computer. I have completely deleted the \AppData\Local\Atlassian\SourceTree folder, un-installed and re-installed source tree several times, un-installed git bash to have source tree reinstall it, all with the same outcome. There is no passwrds file to be deleted, I'm not sure where source tree is getting the user information from; it seems to keep finding it. Here is the censored log file of when it opens, it is always the same between attempts & installs. Any help would be greatly appreciated!!!

 

2020-06-30T13:32:18: LogHost: Initializing to normal mode
2020-06-30T13:32:19: LogHost: SuppressChangeNotifications was called (perhaps via AddRange), yet you do not
2020-06-30T13:32:19: LogHost: have a subscription to ShouldReset. This probably isn't what you want, as ItemsAdded
2020-06-30T13:32:19: LogHost: and friends will appear to 'miss' items
2020-06-30T13:32:19: Could not obtain git dir, C:\Users\USERNAME\AppData\Local\SourceTree\app-3.3.9 is not a git repo.
2020-06-30T13:32:19: Could not obtain git dir, C:\Users\USERNAME\AppData\Local\SourceTree is not a git repo.
2020-06-30T13:32:19: Could not obtain git dir, C:\Users\USERNAME\AppData\Local is not a git repo.
2020-06-30T13:32:19: Could not obtain git dir, C:\Users\USERNAME\AppData is not a git repo.
2020-06-30T13:32:19: Could not obtain git dir, C:\Users\USERNAMEis not a git repo.
2020-06-30T13:32:19: Could not obtain git dir, C:\Users is not a git repo.
2020-06-30T13:32:19: Could not obtain git dir, C:\ is not a git repo.
2020-06-30T13:32:20: VaultClient::ReadCredentials

1 answer

Same here.

I cannot neither go back to 3.3.8, it does not start.
Same mistery on the accounts credentials.

Totally broken, cannot work anymore.

Uninstall and reinstall 3.3.6 version after select "log in with bitbucket account" 

it works for me 

sorry for my english. jeje

https://www.sourcetreeapp.com/download-archives

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events