Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,463,444
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

I've some problem with my account login.

I've some problem with my account login. When I log in it appears an error page and it says something like "Ups, you did a request with incorrect format".

If I do the same process with incognito window it works properly. But I want to log in with SourceTree and it redirects to the normal browser and I couldn't continue the process.

I try to log in in another computers and it's the same problem, so I think the problem is in my account.

Hope you can help me.

Best regards.

1 answer

1 accepted

1 vote
Answer accepted
Dario B Atlassian Team Feb 21, 2020

Hi @aitorerana ,

If everything works fine in an incognito window but you get the error in a normal browser window, please try the following:

  1. Clear browser cache and cookies, try to log-in again and see if this works
  2. If you are still getting the error after previous step, try to disable all the browser extensions/add-ons and see if this works. If it works you may want to re-enable them one by one to check which one is causing the issue.

 

I hope this helps.

 

Cheers,
Dario

Hi @Dario B ,

I've tried to disable the browser extension and now it works!! Now I added atlassian to my white-list and I won't have more problems.

Thank you very much!

Like Dario B likes this
Dario B Atlassian Team Feb 26, 2020

You are very welcome @aitorerana  and thanks for confirming this worked! :) 

I am now accepting the solution for this thread so that it will be marked as resolved.

 

Have a nice day!

Dario

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events