It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Why would the Agile Version Report macro just stop working?

I have been using the Agile Version Report macro on a Confluence page for a few weeks now, which I enabled by adding the external gadget from JIRA.  This past week it has been failing to load.  This happens on the existing macro I had on a page as well as anytime I try to insert the macro.  I deleted and re-added the gadget url in the External Gadget setup.  I tried both adding the individual gadget as well as the JIRA Gadget Feed.  All other external gadgets are working.   The Agile Version Report macro works fine in JIRA Dashboards.  Anybody know of why this started happening and how I can fix it?  Thanks!

 

Capture.PNG

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted in United States

Welcome new members!

Wow, I got swamped and now that I've finally gotten my head back above water, I find we have several new members! Welcome @Darren Keith lowman , @Amanda Babb , @Luis Zapata , @Joli Holmes , and @bh...

16 views 0 1
View post

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you