Licence do not working anymore

After I updated Tempo Plug-in, I can't enable it.

"This plugin failed to enable. Your license may be invalid. Please refer to the logs for more information."

Before update, the plug-in was working fine.

<dl><dt>Plugin key:</dt><dd>is.origo.jira.tempo-plugin</dd></dl>
<dl><dt>License details:</dt><dd>10-user starter license, expires 10/Jan/14 11:00 AM</dd></dl>

1 answer

1 accepted

Accepted Answer
1 vote

Hi Leonardo, have you checked this? http://feedback.tempoplugin.com/knowledgebase/articles/106287-my-license-key-is-not-working-what-should-i-do-

There you a bunch of things you can try, and if it doesn't work you should contact support in this page:

http://www.tempoplugin.com/contact-support/

Hope this helps.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Featured Groups

Tuesday tips & tricks: What is the Atlassian Community?

It's officially Tuesday, which means it's officially time for another tip to help you better navigate this space we call the Atlassian Community. 😄 I got a great question from community member, Sa...

105 views 4 7
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you