Bamboo pluginScheduler job stops executing after some time.

I've successfully got a Bamboo PluginJob executing by following the tutorial at All is working fine for the first few minutes with the Job executing every 10s as it is specified.

Unfortunately after a random time (a few minutes) the scheduled job stops running.

There doesn't seem to be any errors in the logs and I'm at a bit of a loss as to how to proceed. Can anyone help?


2 answers

1 accepted

I've upgraded to 5.2 and this seems to have gone away now.

I've narrowed this down to some issue with rabbitmq which the pluginJob is using. If I disable the AMQP functionality, the job doesn't disappear. I'm unable to find any exception to work out what the issue is.

I've worked around this problem by having a fairly regular event look for the last time the job has been run and reschedule it if it goes over a threshold. Not a great solution but it seems to work.

I am currently tied to using 4.4.5 but I'll try to upgrade to the latest version and see if this is still an issue.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Jason Wong
Published 8 hours ago in Agility Beta

Welcome to agility

Every team in the world is unique, and so   Atlassian believes   that each and every team's best way of working  needs to  be molded to their unique circumstances  – ...

179 views 3 12
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot