Topics in Questions are gone

I have a problem with the Topics in Confluence Questions. For some reason are most of my topics in the list TOPICS gone. At the moment i have in the pool approximately 100 Questions with maybe 60 topics. I was used to look for questions that have already been ask in the way that i have clicked on the tab TOPICS and there was a list of all the topics in the system. Now when i click on the TOPICS tab the list has only 11 topic listed. Do you have any iidea where are the other gone?

2 answers

Hi, rebuilding the index helped in our case, maybe you can try it.

Hi Jan, how did you solve the problem? 

I've got the same problem here - no topics available on Topics overview and when asking a question - but you can see the topics that were used for existing questions. 

Hi

in the end I did not have to deal with it. I have found out that when you ask a new question using a topic that already exist (that is however not visible) it comes somehow back.  I got lucky that my users managed to ask so many questions, that soon most of the Topics were back from alone. So you have two possibilities, either you wait until the users through asking questions bring the topics back or you'll try to rebulid the index what has Daniel suggested That would be of course the better option. Next time I will not be waiting and after an update of Confluence Questions I will definitely try to rebulid the index. Eventhough I have no idea how difficult that would be.

Hier is what i have found to this problem

https://confluence.atlassian.com/confkb/how-to-rebuild-the-content-indexes-from-scratch-on-confluence-server-110035351.html

But I think Daniel, or someone that has such a content reindexing performed, could verfy that procedure.

I am sorry that i did not help you much but maybe there is someone with experience that could us tell more.

Hi Jan,

thanks for your fast answer - i could reproduce the 'comeback' of existing topics by using them in a new question, but I think that won't work on livesystem :(

Thanks also for the index restore solution - think I'm gonna try this. @Daniel Vehof Any tips regarding this?

I will post solution when I found one ;)

The link above for rebuilding index from scratch is the way to go, but I would suggest to try just rebuilding the index in the GUI first (no need to stop confluence when this would be a problem for you). 

So berfore stopping and deleting the old index I would just try step 6 to see if this helps:

Navigate to Confluence Admin > Content Indexing and click "Rebuild"

@Daniel Vehof wohoo - thanks worked perfect for me. No need to stop system - just started with step 6 as you mentioned.

Navigate to Confluence Admin > Content Indexing and click "Rebuild"

All topics came back!

THANK YOU so much! Will have a look on livesystem tomorrow after update.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Emilee Spencer
Published yesterday in Marketplace Apps

Marketplace Spotlight: DeepAffects

Hello Atlassian Community! My name is Emilee, and I’m a Product Marketing Manager for the Marketplace team. Starting with this post, I'm kicking off a monthly series of Spotlights to highlight Ma...

47 views 0 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot