JETI doesn't send email

Hi,

I'm evaluating JETI on a testserver
Mail has been configured correctly (sending test mail from the mail setup works fine)

I'm trying a default email template (templates -> add -> default setup) and try the test, nothing happens (not in the logging, not in the interface ...)

How can we debug this add-on, what should we check ?

1 answer

Hi Francis, please note the following:

- when you test the templates via the Test operation, you must enter an issue key in the form as written here. This issue will populate the template with data

- also, if you create your own templates, you must setup a Context for them

- to see log outputs, add a new logger via JIRA Logging & Profiling: com.metainf with INFO level

I hope this helps.

Tibor

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published May 30, 2018 in Marketplace Apps

Three tips for boosting your board's efficiency with Story Maps

Trello is one of the most effective tools for driving your sprints. It's customizable for every Agile team and product owners and Scrum masters (SM) love it. However, Agile teams often struggle with:...

852 views 2 9
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you