Crowd DataCenter 3.0.1 on CentOS 7.x, not rendering UI fully? Edited

I have just done a clean install of Crowd 3.0.1 DataCenter on CentOS 7.x   While the application appears to have installed properly, when I open the web UI, it is rendering in a "minimal" way (i.e. no inline images, etc.)   Image is below:
CrowdMinimal.png

Apart from the render issue, the server appears to be working properly.  Any idea what might be causing this?

The render issue happens under both Firefox Quantum and the latest Chrome browsers.

1 answer

0 vote
Bruno Vincent Community Champion Dec 16, 2017

This is a known issue: https://jira.atlassian.com/browse/CWD-4968

Please upgrade to Crowd 3.0.2 or 3.1.1 or disable compression in apache-tomcat/conf/server.xml.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Feb 27, 2018 in Crowd

The Crowd team is looking for feedback on Server & Data Center customers' identity strategies!

Do you own more than one Server or Data Center product? Do you have challenges provisioning users across your Atlassian products? Are you spending a lot of time integrating each Atlassian product wit...

1,206 views 6 14
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you