confluence questions - new questions not appearing in macro even though sorting by newest instead of popular

hi!

we use an internal support site to gather questions about a specific topic regardless of where on the site the question is located. This worked until August. Since then, new questions no longer appear in the list even though they're tagged with the correct label and I have permissions to that page. did something change? or a setting need to be updated or something?

I double-checked and the macro is set to show most recent first.

thanks!

1 answer

0 vote

Hello!

It could be the case that the indices are not being updated. Could you please check the following article and follow the steps therein? If this solves the issue and the new questions appear, you'd have to check why the automatic indexing is not working.

How to rebuild the content indexes from scratch

Best regards,

Bruno

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jul 10, 2018 in Confluence

We want to see the templates you've created in Confluence!

Hi Community, Jessica here from the Confluence Product Marketing team!  July’s community challenge is all about sharing pictures  — and as an extension of our first post on what ...

914 views 23 12
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you