It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Underscore character in a {noformat} block is not visible in Chrome/FireFox

I have added a number of {noformat} blocks in my wiki pages and if the text in these block contain an underscore character '_' it (the underscore) will not show up in the View tab if you browse it with Chrome or FireFox. It works in IE 8 though.

I have three images of the block {noformat}There_are_underscores_between_these_words!{noformat} used as an example

  • Firefox Firefox
  • Chrome Chrome
  • IE8 IE8

Only IE8 shows the underscores but it messes up the alignment of the border and background color instead

Is it a stylesheet setting that cause this behaviour? Can I override it somehow?

My wiki pages are hosted on a Confluence 2.5.4 Build:#809 inhouse server and I am not allowed to upgrade it

1 answer

Just for the record, it's relatively an ancient bug :0

https://jira.atlassian.com/browse/CONF-7588

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Posted in Confluence

How is your team having fun and bonding, remotely, utilizing Confluence?

Thanks everyone for answering last week’s question. The winner of the random drawing from those who commented is: @LarryBrock I’ll contact you separately with your prize details. This wee...

327 views 9 7
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you