Unable to reply to posts

I've tried in the last 2 days to reply to a couple of questions posted on this site. When I click Add or Answer nothing happens. Any ideas?

Thanks

3 answers

0 vote

It can be slow to post sometimes, that's caught me out a couple of times.  It also refuses to let me post maybe 1 in 10 answers, with an over-enthusiastic spam filter - do you get any warning pop up at all?  If you're using an ad-blocker or javascript filter in your browser, the pop up might be being hidden by them.

About the 4th or 5th different posting I tried to reply to did give me a SPAM message when I tried to submit multiple times (after waiting 5-10 seconds) before the second click. SO, maybe I just need to be more patient. I'm going to time this response to see how long it takes :)

Wow, 11 minutes (let's see how long this takes)

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jul 10, 2018 in Confluence

We want to see the templates you've created in Confluence!

Hi Community, Jessica here from the Confluence Product Marketing team!  July’s community challenge is all about sharing pictures  — and as an extension of our first post on what ...

606 views 20 11
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you