Problem inserting Jira gadgets into Confluence

Confluence 3.4.3, hosted. Jira 4.4, also hosted.

The relevant gadgets have been whitelisted in Confluence, and most of them work.When I try to load one of these problematic gagdets the preview iframe just hangs. I'm thinking it's blocked, even though the correct gadget xml is whitelisted. monitoring this via the console in Chrome did nothing, it was not some javascript failing like I first thought.

Have any of you had this problem? Which log should I consult on the Confluence server?

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted
Deleted user Jan 15, 2012

I would suggest you raise a service request with your vendor.

We had this problem. Raised a ticket with the vendor (Atlassian in our case). They claimed that it should work after a few tries. Not sure what they did behind the scenes but it started working after that.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Mar 12, 2019 in Confluence

Confluence Admin Certification now $150 for Community Members

More and more people are building their careers with Atlassian, and we want you to be at the front of this wave! Important Dates Start the Certification Prep Course by 2 April 2019 Take your e...

732 views 2 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you