Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

None of our Recently updated macros are working Edited

Hi

All of a sudden none of the Recently updated macros in a Confluene board I manage are working. All I see is the default message saying if content is posted it will display here. However there is content and everything used to work up until a few hours ago. We didn't make any changes since.

Screenshot 2020-06-30 at 00.19.02.png

Any help would be appreciated.

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted
Davin Studer Community Leader Jun 29, 2020

Have you check to make sure that the properties of the Recently Updated macro are correct. For instance if it is limited to a label do all the pages still have the label? Of if it is limited to a space does the space still exist. If it's not a configuration issue with the macro then I would say there might be an issue with the index. Since you are on cloud if it is an index issue I believe you would need to contact support to have them rebuild the index.

Thank you Davin. I'm 100% positive that all the settings are correct so I guess it's an indexing problem and have contacted Atlassian about it. Wasn't straightforward to find how to contact Atlassian itself but I found how to.

Like Davin Studer likes this

Hey Matthias, did you receive an answer on this? My macros also periodically stop working on pages that ran fine for a long time.

Hi @Stefan Loble, yes I contacted Atlassian, the support guy had to escalate my report to his support engineer and got back to me saying

"There was an incident related to Indexing which has caused this issue. Our developer has fixed the issue on our end hence it's working on your site now."

I haven't had any more problems since (fingers crossed). So you may want to contact Atlassian too https://support.atlassian.com/contact/#/

All the best, Matthias

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PERMISSIONS LEVEL
Site Admin
TAGS
Community showcase
Published in Confluence

🥓🙅🏻‍♀️ Meet-less May Badge!

Hello Confluence Community!  What if i told you that you could have a healthier life and be 100% meet-less? This month, we're promoting a healthy, balanced work diet with Confluence. (Read m...

268 views 2 16
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you