Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,463,535
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Jira Macro inside Content Formatting app's Tabs macro fails to display results

Trudy Claspill Community Leader Dec 14, 2022

I have recently completed a migration from Confluence DC to Confluence Cloud (Premium plan) where the Confluence Cloud instance is Application Linked to a Jira Data Center instance. 

In both the Confluence DC and Confluence Cloud instances the Adaptavist Content Formatting for Confluence app is installed. The version of the Cloud app is 1.2.34-AC.

There were pages in Confluence DC that used the Tabs macro from the app. Within the Tabs macro a Jira Issues/Filters macro has been placed. This works correctly.

In that same page migrated to Confluence Cloud the Jira macro never populates with data and no error is reported.

If the same Jira macro is on the page outside of the Tabs macro, that Jira macro populates fine.

We've tried this on brand new Confluence Cloud pages also with the same results.

I opened a case with Adaptavist and they have logged it today as a bug.
https://productsupport.adaptavist.com/browse/CFMCD-973

Is anybody else seeing this issue?

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PERMISSIONS LEVEL
Site Admin
TAGS

Atlassian Community Events