Icons are missing in the editor toolbar

With the 5.10.3 version of Confluence, most of the icons are missing in the editor toolbar:

 

icons-missing-editor-toolbar.jpg

 

Any idea to solve this?

5 answers

Do you use a reverse proxy? Can you enable Developer Mode and see if there are errors (404 in Network or Console Error)? 

Thanks Sebastian for your feedback.

Indeed we use a reverse proxy, however there is no (404) network error in the logs.

When we restart the server, all the icons are displayed. Then, something makes them missing. Maybe a plugin?

Did you ever figure out what is happening? I just started having the same issue in 5.10.3

It was a "conflict" with the 'Labels Cage' plugin v 3.0.6. So we downgraded to the v 3.0.5.

Thanks for the update! We don't happen to have that plugin, but I did go ahead and remove a couple recent ones that we did install most recently. I believe that may have fixed our issue as well. I'll have to go back and see which ones may have been our culprits. I may also see if earlier versions of those plugins have the same issue.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Feb 06, 2019 in Confluence

Try out the new editing experience

Hi team, I’m Avinoam, a product manager on Confluence Cloud, and today I’m really excited to let the Community know that all customers can now try out the new editing experience and see some of the ...

792 views 33 5
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you