Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

I can't create labels on my pages, receiving GraphQL error: Unexpected HTTP status: 500

Im trying to create a basic label on a single page and I keep getting this error.  I update Java.  What am I missing here?

4 answers

I am having the same issue. What do I have to do?
Thanks

I have the same issue.

This is exactly  the behaviour I have. Not able to add any label.

I get the 500 error if I try to use . in the label.

 

It should be made clear what characters are allowed and the error message needs to be explicit why it fails

Agree.  I added text and clicked the create before the add....but due to using a . it continues to produce the error.

0 votes
Shannon Atlassian Team Aug 05, 2019

Hello Michael,

Welcome to Atlassian Community. It's nice to have you.

Could you confirm your Confluence version? There's a bug with Confluence Cloud where adding a label without text produces that error. There's a video attached of the behavior.

  • CONFCLOUD-67347 Hitting Add button on label dialogue without any text produces error

Can you tell me if this is the behavior you're experiencing? If not, could you share with us a video or describe the exact behavior you're encountering?

Regards,

Shannon

Shannon Atlassian Team Sep 06, 2019

Hi Michael,

I just wanted to follow-up with you and let you know that I've confirmed this behavior on my own instance and I can say that the same occurs also if you do not select the Create dialogue from the drop-down that shows in case you are creating a new label.

I've included a short video on the bug above that shows how I worked around it.

Could you confirm if you are able to resolve the issue this way?

Thank you!

Regards,

Shannon

Like heather_stark likes this

Hi @Shannon I am having this problem now.  I am adding tags referenced to an index like @"6.1.2" but is not working working for me

graphql error: unexpected http status: 500

image.png

Like Bianca Paton likes this
Shannon Atlassian Team Aug 25, 2020

Hi Oscar,

This indeed could be related. There's also a 2nd bug with the similar behavior when using special characters, as you did:

  • CONFCLOUD-68993 Adding label with Special Characters produces GraphQL error: Unexpected HTTP status 500

I would recommend watching both so that you can updated when this has been fixed. In the meantime, avoid using special characters in your labels, and you should no longer encounter the issue.

Let me know if you have any trouble, or if you continue to experience the issue after removing the characters.

Take care,

Shannon

Like Oscar Marquez likes this

I got the same error message trying to add the label, nets

nes.png

Hi Alf,

 

Were you able to click on the Create section prior to Adding the Label?create.png


Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Confluence

Confluence Mythbusters: Does Atlassian even use Confluence?

Hi, Confluence collaborators! As part of #Confluence-Collaboratory month, we’ve created a very special Mythsbusters segment, where we're dive into an interesting myth and uncover the truth behind i...

1,635 views 7 30
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you