Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Default profile picture broken in email

Hi,

Has anyone ever had this issue? Is it easy to solve?

The default profile picture broken in e-mail

It happens with all users who are with profile image common point

mail.jpg

 

3 answers

0 votes
Lauretha R Atlassian Team Apr 24, 2018

Hey @Eduardo CVC,

Does this only occur to Anonymous user? Also, which mail server do you use? Because there is a bug logged for Lotus mail server specifically - https://jira.atlassian.com/browse/CONFSERVER-26561.

 

(i) If you're using Microsoft Outlook, as by default Microsoft Outlook is configured to block automatic picture downloads from the Internet, you might also want to check if the Automatic Download Settings in your Mail Server has been allowed. 

For more information on this, you may refer to the following posts:
- https://support.office.com/en-us/article/Block-or-unblock-automatic-picture-downloads-in-e-mail-messages-daf2532d-68f7-4e7b-935e-fbec5146f74e
- http://www.howtogeek.com/howto/27045/beginner-make-outlook-always-display-images-in-email-from-specific-senders/

Thanks for the answer @Lauretha R

Occurs with any user with a standard profile picture, even with non-anonymous users

My email server is postfix

About the settings of my outlook, the automatic download is enabled

Look that the other images in the email are displayed normally

I'm sending you another picture of the problem

the src of this specific image is src="cid:avatar_e0c463ce3e11adb0fc989ede6aa3c82e"

I've tested it on other e-mail clients and the problem persists

I looked at CONFSERVER-26561 and it's not the same problem that i have

if I can help I thank you very muchc1.JPG

Occurs with any user with a standard profile picture, even with non-anonymous users

My email server is postfix

About the settings of my outlook, the automatic download is enabled

Look that the other images in the email are displayed normally

 

I've tested it on other e-mail clients and the problem persists

I looked at CONFSERVER-26561 and it's not the same problem that i have

if I can help I thank you very much

Just ending after updating the confluence to version 6.12.2 or the issue has been resolved

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Posted in Confluence

What do you think is the most *delightful* Confluence feature? Comment for a prize!

- Create your own custom emoji 🔥 - "Shake for Feedback" on mobile 📱 - An endless supply of GIFs via GIPHY 🤩 Is there anything quite as nice as a pleasant surprise? Comment below with what...

463 views 24 9
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you