It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Confluence CLI addLabels function doesn't add label to space

Hi,

I tried to use the addLabels function of Bob Swift's Confluence CLI client to automatically add a category/label to a space like this:

... --action addLabels --space "XYZ" --labels "some-label"

The verbose output returns http code 200 together with the message "1 labels added to space XYZ.", so no errors during the call, but if I want to review the results in the space details, I find that the label wasn't acutally attached to the space. The automation user has all space permissions and I also limited the test to existing labels, but nothing helped so far.

Can anyone help? Is this a bug?

 

Thanks and regards

Christian

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Hi @Christian_Olschinka , 

We are from BobSwift support team. 

Yes, your action is correct. With the above cli command, the labels should get added to the space categories section in the Space Tools.

We have opened a Support Request 3293  for this issue. Could you please signup to our portal for further discussion on this ticket, 3293 ? As we need few more details to investigate the issue and ensure that the action is running as expected

Regards,
Amulya Akula

Hi @Amulya_Akula__Appfire_,

thank you for your quick response. I have signed up to the portal, but cannot see the ticket you mentioned yet.

Regards

Christian

Hi @Christian_Olschinka , 

Thank you for creating the request. Please access the support request, SUPPORT-3293,  now and let us know if you face any issues. 

Regards,
Amulya Akula

Hi @Christian_Olschinka ,

We see that you are using the CLI client v8.0.0 and the server url as https://test.teamspace.rheinmetall.com/confluence

We would request you to please download the CLI Client v9.0.0 from this page.

Once you download, update the file and then execute the action, addlabels and let us know if this works.

--action addLabels --space "XYZ" --labels "some-label" --debug

Also, ensure that if the base url is https://test.teamspace.rheinmetall.com/confluence then the server parameter should also be https://test.teamspace.rheinmetall.com/confluence.

 

Regards,

Amulya Akula

Updating the CLI client from 8.0.0 to 9.0.0 solved the problem.

 

Thank you

Christian

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Posted in Confluence

What project did you transition or start on Confluence with the shift to remote work?

It’s been great to hear from fellow users over the last few weeks about the best tips and fun moments you’ve had working on Confluence since the transition to working remote. I’d love to keep the c...

227 views 3 8
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you