CamStudio playback flicker whilst using the Confluence Edit Mode... Edited

I'm using CamStudio to record my screen to create video tutorials for our users. When I play back the clip it works perfectly fine whilst browsing and using the search engine. As soon as I go into edit mode the playback starts to flicker.

I've gone onto google and tried using all kinds of suggestions but nothing has worked. I'm wondering if there is a script that is causing the software to glitch.

Could anyone provide any suggestions?

Whilst looking at the playback either the screen starts flickering with a black screen or the system starts to look weird.

 

2 answers

1 accepted

This widget could not be displayed.

Just fixed it. Using a different codec to record the screen :)

This widget could not be displayed.

Just fixed it. I'm using a different CODEC to record the screen.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Monday in Confluence

Why start from scratch? Introducing four new templates for Confluence Cloud

Hi my Community friends!  For those who don't know me, I'm a product marketer on the Confluence Cloud team - nice to meet you! For those of you who do, you know that I've been all up in your Co...

445 views 5 6
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you