Anchor Macro not working properly in IE

I am working on Confluence 5.2.3. I primarily use Chrome while working. I had created Anchors in my pages and linked them from different sections on the page. It works well in Chrome. But when i check the links through IE they dont work. They dont jump to the location. How do i fix this problem? The browser on my system is IE8.

1 answer

1 accepted

it seems your problem related to following issue

https://jira.atlassian.com/browse/CONF-29728

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Kesha Thillainayagam
Posted Friday in Confluence

We want to hear how your non-technical teams are using Confluence!

Hi Community! Kesha (kay-sha) from the Confluence marketing team here! Can you share stories with us on how your non-technical (think Marketing, Sales, HR, legal, etc.) teams are using Confluen...

287 views 11 10
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you