The conditions "entity_property_exists / content_property_equal_to" won't work WebPanels

I can't get any content/entity property condition working with WebPanels. Is there anything special which needs to be considered ?

For example:

"conditions": [
  {
    "condition": "entity_property_exists",
    "params": {
      "entity": "content",
      "propertyKey": "config"
    }
  }
]

1 comment

Daniel Wester Community Champion Jul 04, 2017

You might be better off asking this question over at the developer community: community.developer.atlassian.com .

if you can post your location that you're using as well that will help dev folks to troubleshoot with you. 

Thank you, I just did that. Unfortunately I can't event raise a bug request in the support JIRA but maybe the folks over in the developer community can help me out.

Comment

Log in or Sign up to comment
Community showcase
Posted Sep 17, 2018 in Confluence

Why start from scratch? Introducing four new templates for Confluence Cloud

Hi my Community friends!  For those who don't know me, I'm a product marketer on the Confluence Cloud team - nice to meet you! For those of you who do, you know that I've been all up in your Co...

554 views 7 6
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you