Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,466,189
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Requirements Document not showing uploaded images and files

System: Confluence on Cloud

Function: Requirements Document

Problem: 

  1. Can't use `/Files & images` command to upload files or images - after clicking "Insert a file" nothing shows up at the cursor. Can only drag & drop files and images to insert them.
  2. But after publishing, if you click on them, an error pops up "confluence something went wrong it might just be a hiccup"
  3. After refreshing the page, all uploaded files/images tiles become blank and can't be clicked again

Searched on community website and StackExchange, found no answers. Is this a pretty new issue?

Confluence req doc files images upload issue.png

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted
Shannon S Atlassian Team Mar 04, 2020

Hi Frank,

Welcome to Atlassian Community. It's nice to meet you.

I would recommend that you raise this issue with our Cloud Support team. There seems something odd going on with your site, and we would love to get a look at your logs. Unfortunately, we are able to do that without access to your site, which can be acquired via a support ticket.

Could you go ahead and raise a support ticket for this? Let me know once you've done that. Once the issue is resolved we can update this thread here for the rest of Community to know, in case they run into the same problem.

Thank you!

Shannon

Hi Shannon, thanks for the reply! The problem seems to be intermittent in nature. When I tried again recently it didn't appear (in other words my work was done successfully - hooray).

If I experience this again, I'll raise a support ticket - hopefully it'll be reproducible at that time. Thanks for pointing me to this direction.

Like Shannon S likes this
Shannon S Atlassian Team Mar 09, 2020

Hi Frank,

Thank you for letting me know, and happy to hear that it's resolved itself.

If you have any trouble raising a support ticket in the future, please let me know.

Shannon

Like Frank Wang likes this

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events