stash display personal repos correctly only after reboot the service

As one of the admins, I noticed that when a personal repo was created, stash-web displayed an empty repo even if the owner had pushed his codes to the server,  and others could clone his repo using SSH address of the repo at this time.

I had no idea how to resolve this, but after I stop stash service and start it again,  stash-web displays the repo correctly.  

What happened when I reboot stash service and why stash thinks it an empty repo even if it is not ?

Thanks 

1 answer

0 votes
Jeff Thomas Atlassian Team Sep 02, 2015

Is Stash running on a Windows VM that's using Xen?

If so, you may be running into the issue described at https://confluence.atlassian.com/display/STASHKB/Stash+Stuck+at+Empty+Repository+Screen+after+Push+When+Running+Windows+Server+on+XenServer

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Nov 06, 2018 in Bitbucket

Upgrade Best Practices

Hello! My name is Mark Askew and I am a Premier Support Engineer for products Bitbucket Server/Data Center, Fisheye & Crucible. Today, I want to bring the discussion that Jennifer, Matt, and ...

198 views 3 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you