Webhook is running, but provides 'Invalid URL' when saving in Bitbucket Edited

Hey all!

I have finished setting up the webhook on our server which is hosting the development build of our project. I can navigate to the page which lets us know that it is up and running:


2017-06-16 13_51_38-Mozilla Firefox.png

When linking to this in the 'Bitbucket -> Repository -> Settings -> Webhooks' section, we get an "Invalid Url" error when saving.

So far as I can tell, everything is configured correctly as per this tutorial, so I was wondering if anyone would be able to provide a hand!

Thank you =)

1 answer

This has been resolved!

I had been using underscores in the URL which I created, and django has trouble interpreting those underscores. Concatonating the URL by removing underscores fixed the problem, and the webhook now works.

HI @Alex Gelinas

Can you please add the example of URL how you have been added.

We are facing the same issue.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Nov 06, 2018 in Bitbucket

Upgrade Best Practices

Hello! My name is Mark Askew and I am a Premier Support Engineer for products Bitbucket Server/Data Center, Fisheye & Crucible. Today, I want to bring the discussion that Jennifer, Matt, and ...

433 views 6 9
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you