Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,459,360
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Unable to see Jenkins Builds. Error: "No Configuration Found".

In our BitBucket repository settings, we have created both a hook and webhook for Jenkins. 

When I edit the webhook and click the Test Connection button, I receive a successful HTTP 200 response. When I edit the hook, go to the General Settings and click Trigger Jenkins, I see the Connection Succeeded message. When we view our Pull Requests, we can also successfully trigger a build in Jenkins.

However, if I click Builds, no builds are shown and I receive the error message "No configuration found - We could not find any Jenkins instances credentials configuration for the hook."

I am not sure what I am missing here. Where would these missing credentials need to be specified? Does anyone have any insight into this message and how to get our Jenkins builds showing for us? 

Thank you; any assistance is most appreciated!

3 answers

I have the same issue.  Jenkins plugin is configured on bitbucket and it triggers the build but i get this error when I go to "Builds" in Bitbucket

We have same issue

I'm also having this issue.  I can see builds on the branches page, but not the builds page.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events