Repository push webhook not firing

This question is in reference to Atlassian Documentation: Manage Webhooks

I have set up a repository push webhook on my mercurial repository, but after setting it and pushing a few small commits to the repo, I go back to the webhook list and click the View requests link and there are no requests listed. I have tested my endpoint with postman and it works. 

It is unclear from the docs weather the webhook endpoint should expect a POST or a GET request. I assumed POST. If the webhook sends a GET instead and get a 405 response, will that account for the blank listing?

1 answer

1 accepted

HI @Jannie Theunissen,

There's currently an outage with Bitbucket's webhook infrastructure. It should be resolved shortly, but you can keep an eye on http://status.bitbucket.org/ for updates.

cheers,

Tim

The webhooks should be sending a POST, so your application should just start working once the issues on our end are resolved.

Thanks! All working fine.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jun 12, 2018 in Bitbucket

Do you use any Atlassian products for your personal projects?

After spinning my wheels trying to get organized enough to write a book for National Novel Writing Month (NaNoWriMo) I took my affinity for Atlassian products from my work life and decided to tr...

29,305 views 26 12
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you