Bitbucket service had crashed, after service reinstall Bitbucket keeps wanting to run setup

I had an issue with the Bitbucket services on a Windows 2012R2 server.  I had to remove the service using hte SC delete command and reinstalled the service.  Now when I restart the service it wants to run the setup all over again.  I tried the following from Atlassian support:

 

BITBUCKET_HOME may not be set correctly, causing Bitbucket to point to an empty home directory. This would trigger the first time setup.

You can correct the value for BITBUCKET_HOME by going to $BITBUCKET_INSTALL\bin\set-bitbucket-home.bat and modifying the line: 
set BITBUCKET_HOME=<your bitbucket-home path>

Make sure the path here points to the correct location, then restart Bitbucket Server.

 

But that's a no go, it doesn't work.  It still wants to run the setup. 

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jun 12, 2018 in Bitbucket

Do you use any Atlassian products for your personal projects?

After spinning my wheels trying to get organized enough to write a book for National Novel Writing Month (NaNoWriMo) I took my affinity for Atlassian products from my work life and decided to tr...

24,294 views 26 12
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you