Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,459,367
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Unable to deploy applications on web server having TLS 1.2 enable

Hi,

We are using Atlassian Bamboo version 5.9.4 build 591. We enabled TLS 1.2 on webserver after which bamboo throws errror of transport connection refused and unable to deploy.

 

Any suggestions will be helpful.

 

-Jay

1 answer

0 votes

Hi @Jay T

It is possible that you are affected by this issue:

It was fixed in Bamboo 5.10.
You can find more details about this at Unable to create Application Link with TLS 1.1,1.2.

I would try to add the JVM arguments suggested in that article to check if it will allow you to move forward on this.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events