Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Unable to connect bitbucket repository from bamboo Edited

I am unable to connect to bitbucket.org from my Bamboo server using shared credentials. This is what I get:

 

image.png

This problem only started happening after I have changed my bitbucket.org password. I did update my shared credentials with the new password, but still no luck.

I looked into atlassian-bamboo log and it only says this:


2018-05-03 14:41:46,007 INFO [http-apr-8085-exec-12] [RepositoryResource] Testing connection to repository (type: Bitbucket Cloud, location: https://bitbucket.org/secret_team/secret_project)

 

My setup:

* Bamboo 6.3.0 build 60304
* Git repository on bitbucket.org

2 answers

1 accepted

0 votes
Answer accepted

After updating git (https://gitforwindows.org/) to the latest version and updating Bamboo from 6.3 to 6.5, the issue simply disappeared.

0 votes
Bill Carreon Atlassian Team May 03, 2018

Hi Nik,

Quite often recreating the Application Link (or Linked Repository) will resolve these types of issues. Please recreate the link and test for connectivity. 

Regards,

BIll

Hi Bill. Thanks for the reply. I have tried recreating the Linked Repository (deleted it and created a new one with a different name), however it did not resolve the problem.

I've discovered another strange behavior. The screenshot:

 

bamboo-strangeness.png

 

In all honestly, this looks like a bug in Bamboo. Strange thing is that everything has been working fine for 1.5 years until I have changed my bitbucket.org password.

This is a very critical problem for my team and I will truly appreciate your help on this.

Hello i've a problem, when i select my shared creditentials, and then try to select repository my bamboo told me "no match found", i've no button to "Load Repository",

and after that i cannot link my bitbucket cloud repository

please help me it's for a end year's school project

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Bamboo

Bamboo 101 Video

G’day Community! As we gear up to introduce Bamboo Data Center to the world, we wanted to make sure that we shared a bit more about Bamboo, the product. Our team has put together an overview video ...

223 views 4 6
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you