Shared artifact not available during deploy

I created a project with a shared artifact (code-coverage) I want to use in an SCP task during the deploy phase.

shared-artifact.PNG

When I go to set up the SCP task, though, the shared artifact is not available.

SCP-task.png

What do I need to do to make the code-coverage artifact available to this SCP task?

 

Thanks,

Andrew

 

1 answer

This widget could not be displayed.

I have since removed the location of the code-coverage artifact since it's located in the root of the build directory (was .).

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

139 views 2 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you