Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,365,049
Community Members
 
Community Events
168
Community Groups

Remote Agents stopped working after bamboo upgrade to 9.0

Edited

We upgraded the bamboo to version 9.0. After the upgradation process, the remote agent stopped working.

Also, the link to download the remote agent jar file shows an internal server error. 

Below is the error log while launching remote agent.

 

1 answer

1 accepted

2 votes
Answer accepted

Hello @Rakesh Yadav,

It seems there is something else going on with your Bamboo instance. Your agent fails to retrieve information from the server with an HTTP 500 error:

INFO | jvm 1 | 2022/09/17 02:20:50 | com.atlassian.bamboo.agent.bootstrap.RemoteAgentHttpException: Response: [HTTP/1.1 500 ] received after manifest retrieval request.

Please check your Bamboo Server on <bamboo-home>/logs/atlassian-bamboo.log for any messages or stack traces that may give you a clue of what's going on.

If you can't locate anything obvious, please open a ticket with Atlassian at https://support.atlassian.com/contact.

Please do not post any private information here. This is a public forum and may expose your internal information.

Eduardo Alvarenga
Atlassian Support APAC

--please don't forget to Accept the answer if the reply is helpful--

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events